Křemenná moučka bílá, 99% SiO2

Kód: KMB/05
od 45 Kč od 37,19 Kč bez DPH

Zvolte variantu

  Plnivo pro výrobu lepidel, skelných vláken, glazur, malt, tmelů, nátěrových hmot, do litých podlah pro zvýšení tlakové pevnosti.

Detailní informace

Hmotnost: 500 g
do 24 h | KMB/05
Můžeme doručit do: 30.4.2024
45 Kč
37,19 Kč bez DPH
Hmotnost: 1 kg
do 24 h | KMB/1
Můžeme doručit do: 30.4.2024
74 Kč
61,16 Kč bez DPH
Hmotnost: 5 kg
do 24 h | KMB/5
Můžeme doručit do: 30.4.2024
295 Kč
243,80 Kč bez DPH
Hmotnost: 10 kg
do 24 h | KMB/10
Můžeme doručit do: 30.4.2024
537 Kč
443,80 Kč bez DPH
Hmotnost: 20 kg
do 24 h | KMB/25
Můžeme doručit do: 30.4.2024
1 059 Kč
875,21 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

křemenná moučka bílá

Velikost zrna: 0 - 100 µm
SiO2: 99,30%
Fe2O3: 0,03%
Al2O3: 0,30%
TiO2: 0,05%
CaO + MgO: 0,10%
K2O + Na2O: 0,10%
Ztráty žíháním při 1100 °C (ČSN 72 0103): 0,2%
Vlhkost: ≥ 0,1%
Hustota (DIN ISO 787-10): 2,65 g/ml
Hodnota pH (DIN 19684): 7

Velikosti balení: 0,5 kg, 1 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg

Křemenná moučka bílá

oxid křemičitý SiO99 % 

❃ Upravený a usušený písek se mele v neželezných kulových mlýnech. Otěruvzdorná mlecí tělesa a vnitřní obložení zabraňují znečištění mletého materiálu kovovými nečistotami. Křemenná moučka se potom třídí v jednostupňových nebo vícestupňových pneumatických třídičích různé konstrukce, přičemž se hrubé podíly vrací zpět do mlýna. 
❃ Surovinou na mleté písky je upravený křemičitý písek s obsahem SiO2 vyšším než 99 %.
❃ Čistota mletých písků z křemenné moučky, zrnitost, chemická netečnost a tvrdost činí tyto písky vynikající surovinou pro
 
✿ keramické smalty, glazury, obklady, produkce porcelánu
✿ sanitární výrobky
✿ tixotropní plnivo do laminačních pryskyřic
✿ tixotropní plnivo do barev a laků
✿ plnivo do umělých hmot
✿ do litých podlah pro zvýšení tlakové pevnosti
✿ výroba speciálních maltových směsí a obkladových lepidel
✿ ve sklářském průmyslu na výrobu skelného vlákna
✿ ve slévárenství na formy pro přesné lití
✿ obsah křemenné moučky dodává nátěru matný, mírně drsný povrch

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: